Yvonne's maaltijdsalade met pasta, zalm en paddenstoelen

voor  4 personen

250 g Veldsla

1 bosje rucola

1 potje paddenstoelen assorti in olie en kruiden (piacelli)

1 klein blikje zalm

1 pakje tortellini (gusto carne)

1 pakje pasta schelpjes

peper en zout

1 citroen

evt. Balsamico azijn

 

Bereiding

Kook de tortellini en pasta zoals op de verpakking staat aangegeven. Spoel deze daarna royaal af met koud water, meng er een scheutje olijfolie onder en laat verder afkoelen.

Maak de veldsla schoon en doe deze samen met de rucola in een grote slakom (neem een ruime kom zodat je royaal kunt mengen).

De zalm uit laten lekken en evt. graatjes er uit halen, in stukjes uit elkaar halen.

De paddestoelen uit laten lekken en het vocht naar smaak bij de salade voegen.

Pasta en tortellini erbij doen als ze zijn afgekoeld

Naar smaak peper en zout en een beetje citroensap toevoegen.

Voor de afwisseling kan er al dan niet een beetje (1 of 2 eetlepels) balsamico azijn bij.

Het geheel goed mengen en eten maar!